Саобраћај умерен, мања чекања на граници

На путевима у Србији је овог јутра умеренији интензитет саобраћаја, а задржавања готово и да нема, саопштио је Ауто-мото савез Србије

Саобраћај се на ауто-путевима као и на најоптерећенијим путевима првог и другог реда одвија без застоја, са измена једино на деоницама где је због радова на снази посебан режим одвијања саобраћаја.

АМСС упозорава да ће нестаблине временске прилике и чести пљускови током дана у великој мери отежавати саобраћај.

Спорија вожња биће потребна на путевима у планинским пределима, где возачима поред мокрих коловоза чести одорни могу додатно отежавати безбезбедну вожњу, додаје се у саопштењу.

Према последњим подацима Управе граничне полиције, на излазу из земље, на граничном прелазу Батровци са Хрватском, задржавања су око сат времена, док на осталим прелазима нема дужих чекања од 30 минута за путнички саобраћај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се