У Србији и даље топло, максимално до 40 степени

РХМЗ је и данас издао упозорење за подручје Србије на високу температуру до 12. јула, која ће достизати 40 степени Целзијуса.

У већини крајева сутра се очекује претежно сунчано и мало свежије време, само су на северу ујутро и пре подне могуће променљиве облачности, а понегде и краткотрајни пљускови са грмљавином, док ће се на југу и југоистоку задржати веома топло време.

Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура биће од 16 до 24, највиша дневна од 32 на северу до 38 степени на југу и југоистоку.

Током ноћи у северним и западним крајевима очекује се наоблачење са осетним падом температуре, појачаним северозападним ветром, понегде са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

У Београду ће сутра бити претежно сунчано и мало свежије. Ветар слаб, углавном западни. Јутарња температура око 23, највиша дневна око 34 степена.

Током ноћи очекује се наоблачење са осетним падом температуре, појачаним северозападним ветром уз могућност кише или краткотрајних пљускова са грмљавином.

У наредној седмици, према прогнози РХМЗ-а, очекује се осетно свежије и углавном суво време. Само се у четвртак и суботу уз променљиву облачност понегде очекује краткотрајна киша или пљускови са грмљавином.

Температура у већини места око просечних вредности, од 26 до 29 степени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво