Обавештење поводом штрајка грчких цариника

Поводом најаве штрајка запослених у грчкој царини за 01. јун 2017. године, Генерални конзулат Републике Србије у Солуну обавештава држављане Србије који тог дана планирају да иду у Грчку да ће саобраћај терeтних возила бити практично обустављен а да ће аутобуси бити периодично пропуштани. За путничка возила неће бити ограничења на прелазу Промахонас.

"На свим граничним прелазима које користе наши туристи (Евзони, Дорјан и Промахонас) саобраћај теретних возила ће бити, практично, обустављен", наводи конзулат на основу информација којима располажеме.

Додаје се да ће аутобуси бити периодично пропуштани (у временским интервалима по правилу 15 минута током сваког сата). Ово важи и за путничка возила на прелазима Евзони и Дорјан.

"За путничка возила неће бити ограничења на граничном прелазу Промахонас (напомињемо да је овај гранични прелаз мањег капацитета, те да у оваквим случајевима прети настанак застоја)", додаје конзулат.

Позивају се грађани Србије да наставе да прате ситуацију преко сајта конзулата и да се за све хитне информације обрате конзулату.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара