Oтежан саобраћај због падавина

Обилне падавине које су захватиле западне делове Србије, утицале су да се у појединим регионима саобраћај одвија отежано као што је случај на уласку у Крупањ, саопштио је АМСС.

Вода се код Крупња, из бујичног потока "Језава" вратила у своје корито, а брзом интервенцијом путара делимично је и уклоњен већи одрон код места Бајевац где се саобраћај одвија успорено уз наизменично пропуштање возила.

Алтернативни правац је државним путем I Б 27 преко Осечине, Завлаке и Крста и државним путем II А реда 139 преко Корените и Столица до Крупња.

Из АМСС скрећу пажњу да чести, а повремено и јачи пролећни пљускови поред мокрих коловоза и смањене виљивости доносе још једну опасност, а то је испуњеност колотрага и других улегнућа на путу водом због које се ова оштећења не виде.

Уколико брзина није смањена возач лако губи контролу над возилом, што често доводи до излетања са пута или до нове саобраћајне незгоде. Због тога је смањена и прилагођена брзина представља један од кључних фактор за базбедном вожњом.

Данас ће се осам до 14 часова, изводити радови на реконструкцији моста у оквиру пројекта зида за заштиту од буке, на делу државног пута I А реда број 1 (градски део), на деоници од Хитне помоћи, у смеру Београд – Ниш.

За време извођења радова за саобраћај ће бити затворена десна (зауставна) саобраћајна трака.

Радови ће бити обезбеђени саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Према последњим подацима Управе граничне полиције РС, на граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 20 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво