Oд данас више није обавезна зимска опрема

Возачи од данас, по закону, више нису у обавези да користе зимску опрему, саопштио је Ауто-мото савез Србије додавши да су услови на путевима у Србији добри, уз добру видљивост и добру проходност на ауто-путевима и главним државним путевима.

На граничним прелазима у Србији за путничка возила нема дужих задржавања од 20 минута, док се на теретним терминалима на граничном прелазу "Батровци" и Сремска Рача на излазу из Србије чека око 60 минута.

Услед високих температура које се очекују данас и за викенд, АМСС најављује појачан интензитет саобраћаја, док је за сада саобраћај умереног интензитета.

Саобраћај је измењен на делу државног пута I-A реда број 1 ауто-пут Е-75, на деоници од петље Траншпед до петље Врчин, у временском периоду од 07.00 до 17.00 часова, због извођења радова на изградњи зида за заштиту од буке.

За време извођења радова за саобраћај ће бити затворена зауставна и возна саобраћајна трака ауто-пута, у смеру од Ниша ка Београду.

Од 3. априла, од 12 часова, на снази ће бити измена режима саобраћаја због радова на мосту преко реке Криваје, на десној страни државног пута I-А реда број 1 (aуто-пут Е-75), после петље "Фекетић", ка петљи "Врбас", у смеру Суботица – Нови Сад.

У току је извођења радова, a затворене ће бити претицајна и део возне саобраћајне траке, а саобраћај ће бити преусмерен преко зауставне траке.

Планирано трајање радова је до 17. априла, уколико временски услови то дозволе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво