АМСС: Нема гужве на граничним прелазима

На путничким терминалима граничних прелаза тренутно нема дужих задржавања од 20 минута, али се возачима саветује да у случају појаве већих гужви користе и алтернативне прелазе, саопштено је АМСС.

Због празника возаче очекује појачан интензитет саобраћаја на граничним прелазима.

"У случају промене и дужег задржавања на појединим (прелазима), возачима саветујемо коришћење мањих, алтернативних граничних прелаза. Радно време граничних прелаза са Мађарском, као што су 'Бачки Виногради', 'Ђала', 'Бајмок' и 'Хоргош 2' је од 7 до 19 часова, док су 'Хоргош', 'Бачки Брег' и 'Келебија' отворени 24 сата", наводи се у саопштењу.

Возачима се препоручује да у данима интензивног саобраћаја када дође до вишесатних задржавања на граничним прелазима са Хрватском "Шид" и "Батровци", користе алтернативне прелазе "Бачка Паланка", "Сот", "Љуба", "Нештин" или "Богојево".

"У наредним данима за време новогодишњих и божићних празника очекујемо појачан саобраћај и на граничним прелазима са Босном и Херцеговином, Бугарском, Румунијом и Македонијом. Време задржавања на граничним прелазима је релативно и често промењиво", додаје се у саопштењу АМСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво