Магла смањује видљивост, поледица на путевима

На подручју Београда, Баната, Поморавља и Шумадије магла местимично смањује видљивост на 200 метара, а због ниских температура присутна је и поледица, посебно на путевима у планинским пределима и превојима, где је употреба зимске опреме обавезна, саопштио је АМСС.

Због магле као и сумаглице која је присутна на већини путева у Србији, возачима се препоручује да за дужа путовања користе време између 10 и 16 часова јер је видљивост тада боља.

Саобраћај је у јутарњим часовима умереног инатензитета, међутим како се налазимо у предпразничном периоду током дана се повећава број возила како унутар градова и на прилазима зимским туристичким центрима, тако и на наплатним рампама и граничним прелазима.

На државном путу на деоници Гојна Гора - Љубић од осам до 18 часова, на делу деонице од Сувог Брега до подвожњака у Трбушанима (улица Видосава Колаковића), доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја.

Алетернативни правци за време трајања обуставе су: За теретна возила државни пут II А реда број 179 Чачак - Трбушани - Прањани до Државног пута II А реда број 177 Прањани - Гојна Гора и локални путеви.

За путничка возила државни пут II А реда број 179 Чачак (Љубић) - Трбушани и локални путеви и улице.

На Старом Обреновачком путу, у зони моста преко реке Саве, у току је обустава саобраћаја због извођења радова на изради распонске контрукције између стубова. Радови ће се изводити сваког дана до 15. марта 2017. године, уколико временски услови дозволе.

Алтернативи правац је „Нови Обреновачки пут“.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима, тренутно, нема дужих задржавања од 15 до 20 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво