Видљивост на путевим добра, сумаглица дуж речних токова

Видљивост у Србији је углавном добра, сем на путевима дуж речних токова и по котлинама где је присутна сумаглица која засад не утиче на безбедно кретање возила, саопштио је АМСС.

Возачи се упозоравају на појаву поледице услед ниских температура, посебно на путевима у планинским пределима, где је употреба зимске опреме обавезна.

Последњи радни дан ове недеље доноси нам умерен интезитет саобраћаја, без већих гужви и застоја.

Више опреза неопходно је и на деоницама на којима је услед радова измењен режим саобраћаја.

На ауто-путу Ниш - Димитровград (граница са Бугарском), деоница од Чифлика до Станичења, магистрални пут првог Б реда, број 43, биће вршена потпуна обустава саобраћаја у периоду од 9 до 11 и од 14 до 16 сати.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције Србије на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима нема дужих задржавања од 15 до 20 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво