Нормализован теретни саобраћај на прелазима ка БиХ

Царински службеници Републике Србије су синоћ добили усмено обавештење од босанскохерцеговачких колега да се од 21 час нормализује теретни саобраћај на прелазима Бадовници, Сремска Рача и Мали Зворник.

Краткотрајна јутарња магла и сумаглица током преподнева може да успорава саобраћај на путевима по котлинама и дужином речних токова која је тренутно присутна у Грделичкој клисури, на дунавској магистрали као и на територији Пожеге.

Метеоролози не прогнозирају кишу, па ће возаче пратити суви коловози и добра проходност путева, саопштио је АМСС.

Због интензивних радова у току су иземене у режиму обављања саобраћаја па је потребно обратити пажњу на безбедност радника.

Према последњим информацијама, на граничним прелазима, на путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања од 20 минута.

Од данас до 29. септембра на државном путу I-Б реда број 22, Београд-Лазаревац, деоница Рушањ-Врбовно, изводе се радови на санацији коловозног застора.

За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуšтањем возила.

Сутра од 21.00 до 23.00 сата доћи ће до обуставе саобраћаја због радова на државном путу I-А реда број 1, на деоници тунела Стражевица.

Алтернативни правац је од петље Орловача према Бубањ Потоку старим Кружним путем.

Пре четири дана почели су радови на државном путу II-А реда број 120, Бечмен-Петровчић, од Главне улице, у дужини од 2,2 километра према кружном току "Прека калдрма" у Сурчину.

Радови се изводе под саобраћајем и обезбеђени су адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом и трајаће до 6. октобра.

У току су радови на санацији клизишта Шаторња, на државном путу II-А реда број 152, деоница Топола - Доња ŠШаторња - Рудник - Бућин гроб.

За време радова, саобраћај је потпуно обустављен у времену од 9.00 до 17.00 сати. Овакав режим саобраћаја биће на снази сигурно до 10. октобра уколико временски услови то дозволе, а обезбеђени су адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Услед покретања клизишта Роšци, на државном путу II-Б реда број 355, деоница ŠШиљковица-Роšци, на снази је измена режима саобраћаја. Саобраћај се одвија једном саобраћајном траком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво