Kолоне на наплатним рампама и граничним прелазима

Ауто-мото савез Србије саопштио је да су задржавања на наплатним рампама око десет минута, сем на наплатној рампи Бубањ Поток, где се чека 15 до 20 минута и где се очекују веће гужве у наредним сатима.

Како се наводи у саопштењу, на граничним прелазима је појачан саобраћај, на прелазима Батровци и Шид са Хрватском задржавања су око 60 минута, док се на осталим прелазима возила задржавају до 30 минута.

АМСС подсећа и да су на надвожњаку преко пруге на деоници Ужице-Пожега, Ариљска петља, почели радови на уградњи друге половине дилатације на надвожњаку, који ће трајати до понедељка ујутру, због чега ће се саобраћај одвијати једном траком, уз наизменично пропуштање возила.

У току су и радови на замени спојница, између петље Сурчин и петље Остружнице на обилазници око Београда, због чега ће брзина на том делу обилазнице бити смањена, а радови ће бити обезбеђени привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом, наводи АМСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво