Затворени прелази Сот и Љуба са Хрватском

Задржавања на граничним прелазима за путничка возила до 30 мининута. Затворени гранични прелази Сот и Љуба са Хрватском.

Ауто-мото савез Србије навео је да су у току радови на постављању сигнализације за вођење бициклистичког саобраћаја на траси "Гвоздена завеса" кроз Србију, од граничног прелаза Келебија са Мађарском, преко Србобрана - Сирига - Новог Сада - Сремских Карловаца - Инђије - Старе Пазове до Београда.

Траса се даље креће ка Панчеву, путем до Ковина, па до Банатске Паланке - Рама - Великог Градишта - Голупца - Доњег Милановца - Кладова - Неготина - Зајечара - Књажевца - Калне преко Пирота до граничног прелаза са Бугарском Градина.

Према подацима предузећа "Путева Србије" на сервисној саобраћајници на деоници Суботица - Нови Сад, после наплатне станице "Север" надвожњак није у функцији јер је неопходна рехабилитација, а рок за завршетак радова на рехабилитацији је 15. октобара.

Због радова на постављању новог слоја асфалта у возној (средњој) и жутој, зауставној траци у смеру ка Београду на петљи Водањ до петље Умчари, саобраћај ће се обавијати само брзом траком, због којих у сатима појачаног саобраћај може доћи до формирања колоне и успоравања вожње.

На ауто-путу Е-75 на деоници петља Чантавир - Бачка Топола на снази је измена режима саобраћаја у смеру Суботица - Нови Сад.

Током радова у возној траци, саобраћај ће се одвијати претицајном траком (лева трака ауто -пута, смер Суботица - Нови Сад).

На ауто-путу Београд- Ниш, биће затворена возна и претицајна трака код наплатне рампе Мали Пожаревац искључење за Младеновац.

Возила у смеру ка Нишу биће преусмерена на брзу траку супротног смера, док ће возила која се искључују за Младеновац бити усмерена на зауставну, па се упозоравају возачи да обрате пажњу.

Због изградње леве коловозне траке обилазнице око Београда комплетно су затворена сва укључења и искључења са Обилазнице у оквиру петље Сурчин.

На ауто-пут Е-75, зона Новог Сада, од петље "Север" до петље "Темерин", због радова на постављању стубова јавне расвете, повремено је затворен саобраћај на претицајним тракама у оба смера ауто-пута, док ће се саобраћај преусмеравати на возне саобраћајне траке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво