Читај ми!

Лажна дојава о бомби у згради подгоричке скупштине

Током састанака Општинског одбора ДПС-а зграда Скупштине града Подогорице била је евакуисана због анонимне претње бомбом.

Полиција је после прегледа зграде утврдила да је дојава о екплозивној направи у згради била лажна. На лицу места изашле су екипе служби Хитне медицинске помоћи и Заштите и спасавања, преносе Вијести.

Према наводима Вијести, радник обезбеђења у згради подгоричке скупштине је пре 19 сати пронашао цедуљу на којој је написана порука да ће "бити дигнута у ваздух".

Зграда је због тога била евакуисана.

У једној од просторија зграде подгоричког парламента одржан је састанак Општинског одбора Демократске партије социјалиста (ДПС) којем је присуствовао и лидер те партије и председник Црне Горе Мило Ђукановић.

Вијестима је из ДПС-а незванично речено да је прије него је састанак завршен, односно при самом крају, полицији пријављено да је у згради наводно постављена екплозивна направа. 

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић рекао је да ће благовремено информисати јавност о свим детаљима. "Све је у реду. Надам се да ће Полиција идентификовати одговорне. Благовремено ћемо информисати јавност о свим детаљима", навео је Вуковић у објави на Фејсбуку.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара