Читај ми!

Дарку Елезу одређен притвор од три године

Суд БиХ прихватио је захтев Тужилаштва БиХ и Дарку Елезу, који је оптужен у предмету "Лутка", одредио притвор у трајању од три године, потврдио је тужилац БиХ Дубравко Чампара.

"Одређен му је притвор у предмету `Лутка`, како смо и тражили, и на ову одлуку Суда БиХ Елез и његов адвокат имају право жалбе", појаснио је Дубравко Чампара у изјави за Срну.

Тужилаштво БиХ је на јучерашњем рочишту затражило да Дарку Елезу буде одређен притвор у трајању од три године због кривичних дела за које га терети у предмету под називом "Лутка", након што је Елез изручен из Србије у БиХ.

Почетком марта, пошто је Дарко Елез изручен из Србије у БиХ, одлучено је да му притвор не може бити одређен због предмета "Лутка", али му је притвор одређен због кривичних дела која је документовао МУП Републике Српске.

Елеза чека суђење пред Судом БиХ по оптужбама и за низ кривичних дела на подручју Источног Сарајева и БиХ, међу којима су мафијашка убиства, изнуде, застрашивање и друга кривична дела, а изручен је из Србије, где је остао да живи након издржане затворске казне.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво