Читај ми!

Додик: МУП Српске ће спречити хапшење својих грађана

Заложићу се да сваки грађанин Републике Српске буде заштићен, порука је Милорада Додика, српског члана Председништва БиХ.

"Позивам све људе у Републици Српској, приликом сваког сазнања о евентуалном дјеловању СИПА или обавјештајне службе, да обавијесте надлежну полицију", рекао је Милорад Додик.

Навео је да ће у функцији бити посебан број у Републици Српској, путем којег ће грађани Српске информисати полицију уколико им је потребна заштита.

"Полиција Српске је већ добила налог да наше људе штити и брани – шта год то значило. Ако неко покуша да хапси, приводи, полиција Републике Српске ће то спречавати", истакао је Додик.

Поновио је да је за њега у вези са Сребреницом неприхватљива квалификација која се зове геноцид, да се не плаши санкција.

"Као представник српског народа, који ме подржава, не смијем дозволити да ћутим, као и да овај народ калкулише с тим да ли има потребе да се боји или не", истакао је Додик.

Додик је подсетио да је већ под одређеним санкцијама и упитао како мисле да га ухапсе.

"Ево им основа... Изволите, формирајте предмет... Како мисле да ја као члан Предсједништва БиХ немам право на став? Нећу да дозволим да немам право на то и да мене неко ућутка на тај начин... Да је то закон у чијем су усвајању сви учествовали и да је спроведена уставна процедура, рекао бих ОК", рекао је Додик за АТВ.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво