Читај ми!

Ђукановић: Избори у Никшићу нису мој политички крај

Председник Црне Горе Мило Ђукановић поручио је да изборни резултат у Никшићу није његов политички крај, додајући да "верује у свој скори повратак у државну власт".

Мило Ђукановић је за ТВ Нова БиХ, након локалних избора у Никшићу, поновио да је ДПС и даље најјача политичка партија.

"Видјели сте да се то у овом случају није догодило, да је ДПС поправио резултат у односу на парламентарне изборе и тиме најавио своју стабилну улогу на црногорској политичкој сцени и своју водећу улогу у заступању европске будућности Црне Горе и, ја вјерујем, свој скори повратак у државну власт у Црној Гори", рекао је Ђукановић.

Оценио је да, из партијског угла, нема разлога за незадовољство.

"Ако гледамо из државног угла, онда треба примијетити да је, на неки начин логично, да свега неколико мјесеци након побједе данас владајуће коалиције, побједе на коју су чекали 30 година, још увијек на сцени еуфорија побједника, тако да мислим је још увијек мали број бирача био у стању да рационално разлучи квалитет вршења власти у претходних неколико мјесеци, али мислим да ће и то услиједити у наредним мјесецима. Ипак, у структури подршке коју је добила државна владајућа колиција дошло је до промјене", казао је Ђукановић на Нова БиХ.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се