Читај ми!

Митрополија: Лекари задовољни како тече опоравак Амфилохија

Здравствено стање митрополита црногорско-приморског Амфилохија је стабилно, налази су уредни као и сви витални параметри, саопштено је Митрополији из Клиничког Центра где се Амфилохије налази на болничком лечењу од коронавируса.

"Доктори су изразили задовољство динамиком опоравка. Чињеница да Митрополит већ неколико дана нема повишену тјелесну температуру као и да од самог почетка лијечења нема потребу за додатним кисеоником, још више охрабрује све и указује да ће опоравак наставити да се креће у добром смјеру", саопштено је из Митрополије црногорско-приморске.

Амфилохије је шестог октобра примљен на болничко лечење на одељење пулмологије Клиничког центра Црне Горе, након што је тест показао да је позитиван на коронавирус.

Амбасадор Србије у Подгорици Владимир Божовић пренео је пре неки дан митрополиту црногорско-приморском Амфилохију срдачне поздраве и жеље за брз и успешан опоравак и оздрављење од председника Србије Александра Вучића, и спремност да помогне на било који начин, ако то буде потребно.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво