Читај ми!

Понта оштро критиковао Орбанов план за "ограђивање" од Румуније

Румунски премијер Виктор Понта оштро је критиковао план Мађарске да подигне жичану ограду дуж границе са Румунијом, како би онемогућила мигрантима да дођу на њену територију.

Виктор Понта је истакао да бодљикава жица и бруталност неће решити проблем, преноси Њујорк тајмс.

"Бодљикава жица, агресивни закони, затварање границе и бруталност неће решити проблем", навео је Понта на својој Фејсбук страни коментаришући план Мађарске да подигне жичану ограду и дуж границе са Румунијом, након што је иста таква ограда подигнута на граници са Србијом.

Понта је, на телевизији Антена 3, изјавио да не може ни да замисли шта ће се десити ако мађарске трупе почну да пуцају на децу и жене.

Истакао је да такви планови мађарских власти показују да у срцу Европе постоје политичари који нису ништа бољи од оних у Сирији, Либији или другим земљама из којих избеглице беже.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара