Читај ми!

Скоро 1.500 нових миграната у Мађарској

На територији Мађарске у понедељак је регистровано 1.498 нових миграната, саопштила је мађарска полиција.

У саопштењу се прецизира да је на територији пограничне Жупаније Чонград јуче ухваћено 1.270 илегалних миграната, међу којима је око 250 деце, преноси Танјуг.

Највећа група ухваћена је нешто пре поноћи на територији Морахалома, а у њој се налазило 105 држављана Авганистана, Сирије, Бангладеша, Тогоа, Камеруна, Конгоа, Ирана и Нигерије, који су илегално прешли "зелену" границу са Србијом.

Када је реч о Жупанији Бач-Кишкун, јуче је на тој територији ухваћено 137 миграната, највише из Авганистана, Пакистана и Сирије.

На територији Жупаније Ђер-Мосон-Шопрон, која се граничи са Аустријом, јуче су ухваћена 32 илегална мигранта и двоје кријумчара људи.

Сви они предати су у надлежност имиграционих органа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се