Читај ми!

Полиција РС има претпоставку о нападачима на Вучића

Полиција Републике Српске, на основу дојава грађана, има "претпоставку" о томе ко је у Поточарима напао премијера Србије Александра Вучића, изјавио је директор Полиције РС Гојко Васић.

Васић је, како преносе медији у РС, рекао да ће од надлежних институција Федерације БиХ бити затражено да потврде идентитет нападача, преноси Танјуг.

"Друга фаза биће потврђивање идентитета нападача и у ком својству су боравили у Поточарима", прецизирао је Васић, пренеле су Независне новине.

Вучић је брутално нападнут 11. јула на комеморативном скупу у Поточарима код Сребренице.

Иначе, Полиција РС је ове седмице објавила фотографије могућих нападача на српског премијера и позвала грађане да им се јаве уколико препознају неког и имају неке информације које би могле да користе за њихову идентификацију.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се