Читај ми!

Црногорски "Маунт Рашмор"

На стени у селу Драговољићи, 12 километара од Никшића, недавно је насликан лик црногорског премијера и председника ДПС-а Мила Ђукановића.

Ђукановића слика је исцртана изнад куће Александра Кнежевића, који је Вијестима потврдио да је реч о његовој честитки за премијеров 53. рођендан.

"Слику која је право уметничко дело, урадио је момак који је завршио ликовну академију. Слика је урађена тродимензионално, тако да је видиш где год да станеш и гледа на Никшић, град председниковог детињства", објаснио је Кнежевић.

Изнад слике Мила Ђукановића, на стени која се налази на надморској висини од око 1.050 метара, вијори се црногорска застава.

"То је моје најсветлије дело и ја од тога немам већег идеала. Увек сам говорио да сам највећи обожавалац Ђукановића и непоправљиви Црногорац. И то ме прати све ове године од када је он постао владар. Кога да волим ако не волим свога владара који је 2006. године Црну Гору направио слободарском. Мислим да не постоји ништа надахнутије од слободе за коју се изборио наш председник", готово у једном даху испричао је Кнежевић Вијестима.

Ђукановић сутра пуни 53. године.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара