Читај ми!

Карамарко: Милановић постао маскота

Председник ХДЗ-а Томислав Карамарко након великог изборног успеха Колинде Грабар-Китаровић, а уочи другог круга избора 11. јануара, оштро је напао премијера Зорана Милановића и председника Иву Јосиповића, пренели су хрватски медији

Томислав Карамарко верује да ХДЗ у другом кругу може још више и да ће Колинда бити председница, преноси Вечерњи лист.

Коментаришући добар резултат Колинде Грабар-Китаровић у првом кругу председничких избора, он каже да је то резултат синергије поновно уједињене и добро устројене странке, чије су се вођство, чланови и симпатизери ујединили око најбоље председничке кандидаткиње, преноси Танјуг.

"Јосиповић се с њом не може упоредити ама баш ни по чему што је важно за будућност државе! Једино чиме се може похвалити јесте да је композитор и да свира клавир - а не знам колико је то битно за људе који су без посла. Кад уз странку која стално расте имате најбољег кандидата, онда је то добитна комбинација", каже Карамарко.

Говорећи о хрватском премијеру Милановићу, Карамарко каже да је жалосно да Хрватска има премијера који се многим оваквим и сличним изјавама претворио у маскоту која симболише неуспех и по томе је препознат и код нас и у Европи, преноси Вечерњи лист.

"Показало се исправним то што смо странку вратили својим изворним вредностима - учењу  Фрање Туђмана. Чланови и симпатизери позитивно су реаговали на непосредни контакт страначког водства с њима", додаје Карамарко.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво