Читај ми!

Приведен председник општине Будва

По налогу специјалног тужиоца за организовани криминал приведен председник општине Будва Лазар Рађеновић. У зграду Општине Будва ушла полиција и блокирала кабинет Рађеновића.

Председник општине Будва Лазар Рађеновић приведен је вечерас, по налогу специјалног тужиоца за организовани криминал, објавио је подгорички портал ЦдМ.

Позивајући се на своја сазнања у Тужилаштву, портал наводи да је раније данас у зграду Општине Будва ушла полиција и блокирала кабинет Рађеновића.

Према још непотврђеним информацијама подгоричких медија, инспектори проверавају како је локална управа 2007. године остала без два милиона евра са свог рачуна, гарантујући за кредит приватној фирми "СП Луна" код Прве банке.

Рађеновић је тада био председник Општинске комисије за продају земље на брду Кошљун, крај Будве, коју је формирао тадашњи градоначелник Рајко Куљача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се