Брутално претукле школску другарицу

Неколико ученица првог разреда средње школе у Тузли брутално претукле другарицу и снимак злостављања објавиле на Јутјубу. Родитељи претучене девојке најавили тужбу.

Ученицу првог разреда средње школе у Тузли брутално је претукло неколико њених другарица, а снимак злостављања објавиле су на Јутјубу.

Како су пренели медији у БиХ, полиција спроводи истрагу о том инциденту, а родитељи претучене девојке најавили су тужбу.

На снимку се види да две девојке у пратњи још неколико ученика, међу којима је и особа која је снимала, изводе ученицу на паркинг испред школе, где јој маказама секу косу. После тога су је више пута ударали рукама и ногама, а наставиле су да је шутирају и кад је пала на земљу.

Изгред се догодио у петак, а девојка је затражила медицинску помоћ у тамошњој Клиничкој болници. Пошто јој је одређена терапија пуштена је кући, али њени родитељи тврде да је у шоку и најављују да ће поднети приватне тужбе против девојака које су претукле њихову ћерку.

Девојка је навела да су је напале три вршњакиње које су је извеле из учионице, довеле на плато испред стамбене зграде, где су брутално насрнуле на њу.

Директор Мешовите средње школе Тузла, Несиб Хасановић, рекао је да је овај догађај "ужасан", док су из МУП-а Тузланског кантона најавили да ће спровести темељну истрагу и да ће починитељи бити кажњени.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво