Експлозија у загребачком кафићу

Седам особа је повређено, од којих три теже у експлозији бомбе која је бачена на терасу кафића у загребачком насељу Ботинец. Бомбу је бацио ратни ветеран који се предао полицији, наводе хрватски медији.

У експлозији бомбе у кафићу у загребачком насељу Ботинец седам особа је повређено, од којих три теже, саопштила је хрватска полиција.

Осумњичени за бацање екрплозивне направе је приведен, а истрага је у току. Сви повређени су медицински збринути, а у полицији су новинарима рекли да нема животно угрожених.

Према писању медија, бомбу је синоћ бацио ратни ветеран, 52-годишњи Бранко Н, пошто се посвађао са групом гостију кафића.

Позивајући се на сведочење очевидаца и власника кафића, медији јављају да је осумњичени после свађе отишао кући, а затим се вратио с ручном бомбом коју је нешто после 22 часа бацио међу госте на тераси кафића.

Потом није ни покушао да бежи с места несреће, већ је сачекао полицију која га је ухапсила. Највероватније је био под утицајем алкохола.

Докажу ли се те тврдње као тачне, прети му пријаве за довођење у опасност општеопасном радњом или средством, али и за покушај убиства.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара