Читај ми!

Тракторима бране Бојка Борисова

Бугарски пољопривредници са механизацијом кренули према Софији у знак подршке Бојку Борисову. Упоредо тече и акција потписивања иницијативе за његов останак на месту премијера.

Колона трактора и пољопривредних машина кренула је ноћас из околине тракијског града Стара Загора према Софији да подржи премијера Бојка Борисова, јављају медији у Бугарској.

Агенција Стандарт пише да се у подршку постепено укључују и пољопривреници из целе Бугарске, задовољни субвенцијама које је Кабинет Борисова давао ратарима и сточарима.

Сточари из родопског села Бисер, кренули су према главном граду спремни на "радикалну" подршку да и "софијском калдрмом" одбране Бојка Борисова.  

У међувремену у Софији је кренула акција потписивања иницијативе да актуелна влада остане до истека њеног мандата а као гласноговорник антивладиних протеста огласио се Волен Сидеров, лидер ултранационалистичког покрета "Атака".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво