Читај ми!

Црногорци заробљени у Бермудском троуглу

Подгоричани на броду у Атлантику одсечени од света због урагана "Сенди". Они су се синоћ налазили у епицентру Бермудског троугла у Атланском океану.

Тројица Подгоричана, радника на броду "Истраживач мора", који се синоћ налазио у епицентру Бермудског троугла у Атланском океану, услед урагана "Сенди", одсечени су од света, али су успели да пошаљу и-мејл Вијестима.

Телефонске везе су у прекиду и они немају могућност да се јаве својима, па су се одлучили да пошаљу мејл подгоричком листу, а један од њих, Мирко Лековић, написао је да се брод повремено нагињао и до 60 степени.

Лековић је навео да су пре два дана отпловили из Њујорка за Хамилтон, на Бермуде.

Буквално смо сада одсечени од света. Тренутно смо у епицентру Бермудског троугла. Јутрос је на броду било више повређених људи. Пре сат времена капетан је јавио да ће, нажалост, ураган "Сенди" учинити да наредна три дана буду још гора, написао је Лековић.

Он је навео да су на броду са њим још два момка из Подгорице и да су за сада добро.

Лековић је написао да су пре седам дана, када је прошао ураган "Рафаел", на сву срећу, добро прошли.

Имали смо мали инцидент са другим бродом Норвешке компаније 'Норвежн стар', где су се у једном тренутку, под јаким налетом урагана, два брода сударила. На сву срећу, није било повређених и није причињена велика материјална штета, написао је Подгоричанин Мирко Лековић, објавиле су Вијести.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара