Читај ми!

Дојава о бомби у Сарајеву

Због дојаве о бомби, евакуисан трговински центар ББИ у Сарајеву. Евакуисани су и запослени телевизије "Ал Џазира Балканс", чије просторије се налазе на последњем спрату зграде.

Сарајевска полиција добила је дојаву да је у тржном центру ББИ у Сарајеву, где се налази и централни студио телевизије "Ал Џазире" за Балкан, вечерас постављена бомба, јављају босански медији.

Како је пренео портал Кликс (klix.ba), у МУП-у су рекли да су сви који су се у том тренутку налазили у центру, евакуисани и да је у току полицијски преглед објекта, који ће трајати више сати. Више информација биће познато у раним јутарњим сатима, наводи портал.

"На терен је изашао и тужилац. За сада још нема потврде да је информација била тачна, односно да је бомба постављена", рекао је Салих Мусић, портпарол ББИ центра.

Пошто се у ББИ центру налази и централни студио "Ал Џазире" за Балкан, запослени у тој телевизијској кући су, такође, евакуисани, а због ванредне ситуације, телевизија не емитује програм по најављеној шеми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво