Читај ми!

ГИК прогласио листу коалиције Народна странка-Нова Србија-Живим за Србију

Градска изборна комисија прогласила је изборну листу Народна листа - Кључ за победу (Народна странка - Владимир Гајић, Нова Србија - Велимир Илић, Покрет Живим за Србију - др Јована Стојковић), коју је поднела коалиција "Народна листа - Кључ за победу" за изборе за одборнике Скупштине града Београда. То је 8. проглашена изборна листа.

На седници су именовани чланови и заменици чланова Градске изборне комисије у проширеном саставу испред проглашених листа број 7. "Ми снага народа, проф. др Бранимир Несторовић" и број 8." Народна листа - Кључ за победу", саопштено је из Службе за информисање Града Београда.

Председник Народне странке Владимир Гајић је након предаје листе рекао новинарима да од понедељака крећу у кампању и да ће грађанима изнети своје политичке програме у вези са вођењем Београда и изразио очекивање да ће заслужити поверење народа и њихов глас.

“Трудићемо се да добијемо поверење Београђана за програм који ћемо представити у кампањи. Главне теме наше листе у кампањи за београдске изборе су борба против корупције, саобраћај, загађење и побошљање положаја ратних ветерана и ратних војних инвалида“, рекао је Гајић.

Конкурентима је пожелео све најбоље током изборне кампање.

Градска изборна комисија прогласила је досад седам изборних листа. 

Проглашене су листе коалиције око Српске напредне странке под називом "Александар Вучић – Београд сутра", затим листа "Руска странка – Срби и Руси браћа заувек!“, под редним бројем три листа групе грађана "Ћале ово је за тебе – Петар Ђурић”.

Под редним бројем четири проглашена је изборна листа "Група грађана – за зелени Београд – када ако не сад – др Дејан Жујовић", а под редним бројем пет, изборна листа "1 од 5 милиона – Београдски фронт – ритам града, Душан Теодосијевић, градоначелник".

Под бројем 6 проглашена је листа "Бирамо Београд - Добрица Веселиновић - Милош Павловић", коју је поднела Коалиција Бирамо Београд, а на гласачком листићу под бројем 7, биће листа "Ми снага народа, проф. др Бранимир Несторовић”, коју је поднела Група грађана "Ми снага народа, проф. др Бранимир Несторовић”.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара