Читај ми!

Консултације о мандатару, председник разговарао са представницима листе "Ми – глас из народа"

На Андрићевом венцу настављене су консултације о мандатару за састав нове Владе. Председник Александар Вучић разговорао је са представницима изборне листе "Ми – глас из народа, проф. др. Бранимир Несторовић".

У зграду Генералног секретаријата председника Републике, нешто пре 08.30, стигао је посланик листе “Ми – глас из народа” Александар Павић, са још двоје сарадника.

Павић је новинарина након консултација код председника рекао да је састанак протекао формално. "Ми смо испоштовали формално позив председника државе, дали смо на знање оно што смо говорили све време да смо ми опозиција власти а не држави", рекао је Павић.

Председник Србије је у понедељак и уторак о мандатару за састав нове Владе разговарао са представницима мањинских листа.

Председник Вучић консултације је започеo у понедељак, 26. фебруара, разговором са представницима изборне листе "Политичка борба Албанаца се наставља – Шаип Камбери", а потом и са листом "Руска странка – Слободан Николић".

У уторак се састао са представницима изборне листе "Савез војвођанских Мађара – За нашег председника, за нашу заједницу, за будућност!", као и са представницима листе "Усаме Зукорлић – Уједињени за правду – Странка правде и помирења – Бошњаци Санџака – Томислав Жигманов – Демократски савез Хрвата у Војводини".

После избора 17. децембра, укупно је 10 изборних листа прешло цензус.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара