Читај ми!

Представници Канцеларије за КиМ у Звечану и Косовској Митровици

Заменик директора у Канцеларији за Косово и Метохију Борислав Тајић и помоћница директора Јелена Стојковић из сектора за планирање и реализацију инфраструктурних пројеката обишли су Звечан и Косовску Митровицу.

Борислав Тајић и Јелена Стојковић су прво са мештанима и локалним руководством обишли Жеровницу где су разговарали са грађанима тог дела Звечана о потребама и проблемима са којима се суочавају и обишли радове на уређењу корита реке после овогодишњих поплава, а који су подразумевали градњу потпорног зида, уз санацију пута који се урушио услед великог водостаја.

Тајић и Стојковићева су потом у Косовској Митровици заједно с челним људима овог града организовали састанак с представницима стамбених заједница и представили им активности за наредни период с циљем општег побољшања животних услова и становања, али и саслушали њихове предлоге.

Овакви састанци и посете реализоваће се и у наредном периоду с циљем да представници Канцеларије за КиМ на терену, у директном контакту с грађанима, разговарају о њиховим потребама и проблемима, објавила је Канцеларија за КиМ Владе Србије на свом Фејсбук налогу.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара