Читај ми!

Брнабићева са синдикатима: Влада је спремна да помогне радницима у култури

Премијерка Ана Брнабић састала се са представницима репрезентативних синдиката у култури. Брнабићева им се захвалила на конструктивном приступу, док су представници синдиката истакли да цене време и посвећеност председнице Владе решавању свих њихових отворених питања.

Представници синдиката културе, на челу са Драганом Ђорђевић, председницом Самосталног синдиката културе Србије, истакли су да су увек за решавање отворених питања кроз разговор и дијалог, саопштила је Влада Србије.

Ана Брнабић је истакла да је један од приоритета рада Владе Србије очување области културе како би се наше знаменитости и богатство сачували за будуће генерације.

Премијерка је напоменула да је, из поменутих разлога, Влада спремна да помогне радницима у култури и да ће се разговори наставити.

Договорено је да се наредне недеље, након интерних консултација чланова синдиката, разговори наставе и да обе стране имају исти циљ, а то је побољшање услова рада радника у култури у Републици Србији, закључује се у саопштењу.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се