Читај ми!

Курти честитао Васкрс Србима на КиМ, Петковић реаговао

Премијер привремених косовских институција Аљбин Курти честитао је Васкрс свим грађанима Косова и Метохије православне вероисповести. Он је поручио да ће "наставити бригу о њима", кроз даље гарантовање слободе вероисповести и опште безбедности. Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић поручио му је да не треба он да брине о Србима.

"Желим вам да празнике проведете у радости и миру заједно са својом породицом и комшијама. Да дух Васкрса свима вама, нашим грађанима, подари мир, правду и благостање. Срећан Васкрс!“ поручио је Курти у видео обраћању на српском језику на Фејсбук страници владе у Приштини.

Реагујући на Куртијеву честитку, директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић поручио му је да не треба да брине о Србима.

"Само ти немој да бринеш о Србима. Када ти “бринеш” имамо дупло више етничких напада, четири Србина, међу којима и деца, су упуцана, наше цркве и гробови се скрнаве, а Срби се хапсе без доказа. Имају Срби свог председника Вучића који о њима брине и помаже их", написао је Петковић на Твитеру.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара