Читај ми!

Вучић: За Србију је кључно да повећа стопу привредног раста

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је седници Савета за координацију активности мера за раст бруто друштвеног производа на позив председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић. Поручио је да је за Србију кључно да повећа стопу привредног раста.

За Србију је кључно да повећа стопу привредног раста, поручио је председник Србије Александар Вучић након седнице Савета за координацију активности мера за раст бруто друштвеног производа.

"Зато је за мене састанак са члановима Владе и директорима јавних предузећа био прилика да их све замолим да уложе више енергије, рада, труда и ентузијазма како би Србија наставила убрзано да напредује. Морамо да очувамо или подигнемо ниво запослености, да снажимо индустрију и грађевинарство, правимо нове објекте у енергетској инфраструктури", навео је Вучић на Инстаграму.

Поручио је да нам је потребан тежак и напоран рад.

"Рад, рад и само рад", поручио је председник Србије.

Брнабић: Разговарало се о приоритетима Владе РС, прегледу БДП-а и државним пројектима

Премијерка Србије Ана Брнабић поручила је на Инстаграму да се на данашњој седници Савета за БДП са министрима и директорима јавних предузећа разговарало о приоритетима Владе РС, прегледу нашег БДП-а и најважнијим државним пројектима.

Вучић је, у Палати Србија, присуствовао седници Савета за координацију активности мера за раст Бруто друштвеног производа, на позив председнице Владе Србије Ане Брнабић.  

Седници су поред премијерке присуствовали и остали чланови Владе.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара