СНС одговара ДС-у

Реагујући на најаву Демократске странке да ће поднети тужбе против СНС-а због два саопштења издата раније данас, напредњаци су поручили ДС-у да "они не могу написати толико тужби колико је грађана покрао њихов шеф Бојан Пајтић".

"Да је Бојан Пајтић, највећи лажов кога памти српска историја, дошао на своје радно место за 16 година власти онолико пута колико је слагао за претходних годину дана, Војвођани би имали, можда, и неку корист од њега", навео је СНС.

Овако ће Бојан Пајтић, каже се у саопштењу, "остати упамћен као најбахатији јавни функционер икада, онај који је уништио Војводину и који је отимао паре чак и од деце са сметњама у развоју".

ДС је претходно поручио "тој странци да су такав речник, политичка мржња и вербално насиље неприхватљиви свуда у модерном свету 2016. године, осим у Српској напредној странци која, у недостатку аргумената, може само на такав начин да комуницира".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара