СДПС: О републичким изборима најпре са СНС-ом

Потпредседник Социјалдемократске партије Србије Милорад Мијатовић изјавио је да ће та странка о заједничком изласку на најављене ванредне парламентарне изборе прво разговарати са Српском напредном странком, јер са њом има већ дугогодишњу добру сарадњу.

"Ванредни парламентарни избори још нису расписани, али ћемо прво разговарати са СНС-ом. С обзиром на добру и врло коректну сарадњу и на добре резултате које имамо, очекујем да ћемо ту постићи договор", рекао је Милорад Мијатовић агенцији.

Истакао је да за конкретније договоре треба сачекати и званично расписивање ванредних парламентарних избора.

Према речима Мијатовића, са СНС-ом је већ било разговора о учешћу на покрајинским и локалним изборима и на ту тему су договори постигнути.

"Локал не можете посматрати униформно, међутим, генерално ћемо ићи са Српском напредном странком", рекао је потпредседник СДПС-а.

СДПС је данас потписао споразум о сарадњи са Групом грађана Драган Јелић из Уба.

Челник ове групе грађана Драган Јелић истакао је да је циљ добробит житеља Уба и да они најбоље знају који су највећи проблеми на локалу и шта треба решавати у будућем периоду.

"Споразум који смо потписали са СДПС-ом је гаранција за бољи изборни резултат и за неке боље односе и дугогодишњу сарадњу која би требало да уследи", рекао је Јелић.

Како је напоменуо, реч је о дугорочној, а не само сарадњи за предстојећи изборни циклус.

СДПС је истакао и да је отворена за сарадњу са свима који деле њене вредности, а то је, пре свега, друштво једнаких шанси за све.

Како је најављено, ускоро ће бити потписан и споразум са једним удружењем које се бави проблемима особа са инвалидитетом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво