ДС: Излазак Билицког из ДС једини резултат акције "Резач"

Излазак председника општине Ада Золтана Билицког из ДС непуних месец дана након што је приведен у акцији "Резач", само чини још очигледнијом чињеницу да људи бивају ослобођени од кривичног гоњења уколико изађу из ДС, саопштено је из те странке.

"То је једини резултат и једини циљ наводне борбе против корупције и акције 'Резач'", наводе демократе и позивају надлежне органе да испитају званичне и пријављене наводе покрајинског посланика Јована Тишме да су му највиши функционери СНС нудили да се кривични поступак против њега обустави уколико напусти ДС.

"Очигледно је изостанак реакције државе у овом и у многим другим случајевима испунио свој циљ - послао је јасну поруку онима које СНС уцењује да их институције неће заштитити и да је исплативије да ураде оно што се од њих тражи", пише у саопштењу ДС.

Из те странке поручују да их никакви притисци застрашивања и претње неће поколебати у борби за правну државу у којој су закони исти за све, а институције и државни органи раде свој посао у складу са законом и ослобођено од притисака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се