Милићевић: Односи СНС-а и СПС-а одлични

Односи СНС-а и СПС-а су одлични и њих не може пореметити ниједан догађај који се деси на локалу нити стварни, нити погрешно интерпретирани у јавности, јер иза тога стоји неки локални интерес или мотив, изјавио је портпарол социјалиста Ђорђе Милићевић.

Милићевић је уверен да ће на седници ГО СПС, која ће бити одржана у наредних 15 дана, бити потврђен став о квалитету сарадње са СНС и да ће ГО социјалиста осудити било који појединачни догађај који ту сарадњу може на било који начин довести у питање.

Милићевић је у изјави Танјугу навео да је разговарао са председником општинског одбора СПС у Горњем Милановцу, у коме социјалисти, како је рекао, имају добру сарадњу са СНС.

"Он ми је саопштио да није рекао оно што су поједини медији пренели да је СПС саопштио да су батинаши СНС стигли у Горњи Милановац и да ће то демантовати. Он је осудио понашање групе људи који су малтретирали једног одборника, али то нема апсолутно никакве везе са СНС", рекао је Милићевић.

Портпарол социјалиста наводи да ће надлежни државни органи утврдити ко је у питању, будући да је против тих особа поднета кривична пријава. "Свим конкретним случајевима треба да се баве државни органи, а наравно да је недопустиво да локални функционери воде неку своју политику супротну званичној политици странке", истакао је Милићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво