Читај ми!

Странке владајуће коалиције о митингу ДС-а

Српска напредна странка саопштила је да честита Бојану Пајтићу, Зорану Живковићу и Душану Петровићу "што су успели да толико народа доведу на митинг ДС-а аутобусима из целе Србије у Београд". СПС: Митинг ДС-а показао да грађани подржавају Владу. Покрет социјалиста тврди да ДС није у стању да из целе Србије доведе ни толико људи да попуни Трг републике.

"Честитамо и њиховом ауто-превознику Мишковић комерцу што овај пут није морао да издвоји много пара на превоз њихових чланова", наводи се у саопштењу СНС-а, преноси Танјуг.

"Грађани нису морали чекати ново помрачење Сунца, јер се данас свима смркло када су видели три највећа лопова у Србији на једној бини: Бојана Пајтића, Зорана Живковића и Душана Петровића, док су их обезбеђивала браћа Јешић, позната по успешности разбијања глава грађанима", наводе напредњаци.

Српска напредна странка још поручује да захваљује Демократској странци на организацији митинга, јер су, како се додаје, "успели у једном дану да подсете све грађане на најмрачније доба Србије, када је ова политичко-тајкунско-мафијашка дружина опљачкала државу и народ".

Портпарол Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић изјавио је да је митинг Демократске странке потврда промашености политике коју та странка води, али и јасан показатељ да Влада Србије ужива недвосмислену подршку грађана.

"Тај назовите скуп показао је сву судбину пропадања Демократске странке", рекао је Милићевић Танјугу.

Према његовим речима, митинг у Београду потврда је промашености политике демократа, али и јасан показатељ да Влада има озбиљан политички легитимитет, као и огромно поверење и подршку грађана за све што ради.

Милићевић је навео да је дуго најављивани митинг ДС-а окупио неколико пута мање људи него што, како је рекао, СПС окупи у Београдској арени.

Покрет социјалиста Александра Вулина тврди да, "без обзира на несебечну финансијску и логистичку помоћ Мирослава Мишковића", ДС није у стању да из целе Србије доведе ни толико људи да попуни Трг републике, који чак и не спада у највеће тргове у Београду.

У саопштењу Покрета социјалиста се преседник ДС-а Бојан Пајтић позива на обележавање 1. маја које ће ПС организовати у Бачкој Паланци и то, како се наводи, само са чланством из Војводине.

Лидер ДС-а ће, додали су, ту видети како изгледа прави масовни митинг. "И то без Мишковића и његових милиона", закључили су у Покрету социјалиста. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво