Јовичић: Грађани памте неодговорну владавину демократа

Посланик СНС-а Александар Јовичић изјавио је да ће влада Александра Вучића испунити обећања, опоравити привреду и омогућити бољи стандард, истакавши да грађани добро памте период неодговорне владавине Демократске странке.

Јовичић је, коментаришући изјаву посланика ДС Драгана Шутановца који је рекао да Србија има најгору владу у овом веку, рекао да је Вучић, који је на челу владе годину дана, тражио од грађана две године стрпљења како би омогућио оздрављење привреде коју су други деценијама уништавали својом економијом пљачке, преноси Танјуг.

"Грађани ће и пре истека тог рока видети остварена обећања на којима се сваки дан ради, а осетиће и бољитак квалитета својих живота", рекао је Јовичић.

Он је навео да грађани памте период неодговорног повећавања пензија и плата како би ДС добила подршку бирачког тела, али и брзе резултате у привреди који су се огледали "у брзом изношењу џакова са парама из Развојне банке Војводине".

Јовичић наводи и да грађани добро знају да је рачун ДС у блокади због неспособности "изузетних стручњака" да воде своју странку без државних позајмица, као и да знају ко купује политичку подршку ДС финансирањем наступајућег скупа у Београду.

"Успешни политичар Шутановац, за чијег мандата су без покретања одговорности војне фабрике летеле у ваздух, а најсавременији авиони после ремонта падали на земљу, очигледно се нада да грађани Србије имају тоталну амнезију", рекао је Јовичић.

Шутановац је раније данас у Параћину рекао да Србија има најгору владу у 21. веку, да је дуг државе за протекле три године повецан за десет милијарди евра и да ниједан сегмент друштва и државе није унапређен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво