Вучевић очекује извињење од Треће Србије

Члан Председништва СНС и председник новосадског одбора Милош Вучевић рекао је да у СНС-у очекују извињење и објашњење од Треће Србије због изјаве коју је дао потпредседник те странке Мироје Јовановић.

Јовановић је, јуче локалним медијима у Новом Саду поводом преласка једног одборнка у у редове СНС-а у Скупштини Сремских Карловаца, рекао да је томе допринео потпредседник напредњака Игор Мировић кога је оптужио да "уместо да ради на рушењу Пајтићевог режима, врбује чланство Треће Србије".

Вучевић је оценио да је та изјава неистинита и некоректна, али и неочекивана за СНС, јер је Трећа Србија са том странком у коалицији у Граду Новом Саду.

"Очекујемо извињење и објашњење од Треће Србије и поручујемо свима којима се не свиђа сарадња са СНС-ом да могу слободно да напусте коалицију", рекао је Вучевић.

На новинарско питање да ли ће Јовановићева изјава угрозити функционисање владајуће коалциије у Новом Саду, Вучевић је рекао да је то питање за Трећу Србију.

"Уколико не понуде објашњење и у најмању руку се не извине, онда ћемо ми предузети кораке", навео је Вучевић и додао да су се преварили сви који су очекивали да СНС не реагује на нападе на њу и њеног потпредседника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара