Читај ми!

Костреш: Нећу бити покрајински секретар

Заменик председника Лиге социјалдемократа Војводине Бојан Костреш рекао је да неће бити покрајински секретар у реконструисаној покрајинској влади.

Костреш је, поводом спекулација да би могао да се нађе на челу Покрајинског секретаријата за пољопривреду, рекао Танјугу да он неће бити секретар нити за пољопривреду, нити ће преузети било који други секретаријат у влади Војводине.

Потврдио је најаву председника покрајинске владе Бојана Пајтића да су у питању дани када ће та влада бити реконструисана.

"Термин седнице Скупштине Војводине зависи и од председника парламента. Ми смо разговоре привели крају и Пајтић би нову реконструисану владу могао да састави у наредних неколико дана", навео је Костреш.

Истакао је да ће кадровска решења саопштити сам Пајтић.

Што се тиче ЛСВ-а, Костреш је навео да ће та странка имати ингеренције које и до сада имала над секретаријатима за културу и информисање и омладину и спорт и да очекује да ће добити још један секретаријат, највероватније, како је нагласио, Секретаријат за пољопривреду.

Коментаришући одлуку СДС-а да не буде део реконструисане покрајинске владе, Костреш је рекао да је то одлука њихових коалиционих партнера и да је у ЛСВ-у респектују.

"Мислим да би они много помогли да учествују у влади, али пошто су одлучили како су одлучили, ми ту одлуку поштујемо", рекао је Костреш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара