Вељко Крстоношић на челу новосадског ДС-а

За председника Градског одбора ДС-а Нови Сад изабран је Вељко Крстоношић, саопштено је из те странке.

Вељко Крстоношић је на јуче одржаним изборима освојио је 79 одсто гласова чланова, а Драган Максимовић добио је 21 одсто гласова, преноси Танјуг .

На изборе је изасло 65 одсто чланова одбора са правом гласа, а изабрано је и 20 чланова у стални састав Градског одбора, наводи се у саопштењу Информативне службе Демократске странке.

Председник Градског одбора ДС-а Нови Сад Вељко Крстоношић захвалио се свим члановима Градског одбора који су гласали на изборима и поручио им да је Градски одбор место на коме ће моћи да изнесу све своје идеје и предлоге, као и да посла има много.

"Нови Сад има власт која је најгора у његовој историји, која сваки дан Новосађанима показује своју неспособност, бахатост и нестручност и задатак сваког демократе је да се против такве власти бори", рекао је он, а наводи се у саопштењу.

Демократска странка ће, како је навео, бити не само јасна опозиција и боља алтернатива новосадској власти, него и стожер и место окупљања свих оних који мисле другачије и имају воље, знања и способности да суграђанима обезбеде бољи живот и "супротставе се онима који се својим градом баве искључиво у циљу сопствене промоције и напредовања у странци".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво