Читај ми!

Рашковић Ивић: ДСС остаје евроскептичан

Новоизабрана председница ДСС-a Санда Рашковић Ивић поручила је да та странка неће мењати свој програм, да ће тек разговарати са бившим лидером Војиславом Коштуницом, као и да остаје опозиција актуелној власти.

Санда Рашковић Ивић је, на првој конференцији за медије, поновила да ДСС остаје евроскептична, анти-НАТО, конзервативна странка десног центра која се руководи идејом политичке и војне неутралности, истакавши да жели да промени начин комуникације како са сопственим чланством и симпатизерима, али и осталим грађанима Србије, преноси Танјуг.

"Желим да променим тактику. Ја сам активна особа, лекар по занимању и навикла сам да општим с људима. Желим да радим веома много на терену, да пропутујем Србијом, да обиђем све општинске одборе, да разговарам са што више људи, да их саслушам и да велике, државне теме, од којих ДСС не одустаје... повежем са проблемима малих, обичних људи", рекла је она.

Председница ДСС-а, представљајући кандидате за потпредседнике странке – Милицу Радовић из Београда, Миленка Јованова из Кикинде, Милана Лапчевића из Ниша, Мирослава Петковића из Чачка, Борка Илића из Новог Сада, Славишу Ристића из Зубиног Потока и Предрага Џајевића из Крагујевца – најавила је разговор са дојучерашњим противницима у странци.

"Разговараћу и са Милошем Алигрудићем и члановима његовог тима, пошто бих желела да неколико тих људи, до којих заиста држим, буду чланови највиших органа странке, а многи од њих ће сигурно имати своје место и у Стручном савету странке", рекла је Рашковић Ивић.

За место председника Стручног савета ДСС-а, Рашковић Ивић је предложила Александра Поповића, Политичког савета – Душана Пророковића, а Извршног одбора – Андреју Младеновића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво