Читај ми!

Јовановић позива на стварање алтернативе СНС-у

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић позвао је појединице и политичке странке да подрже платформу "Окупљање за Србију" како би створили озбиљну опозицију и политичку алтернативу Српској напредној странци и Александру Вучићу.

Економске и социјалне проблеме не може да реши један човек или једна странка, "Вучић и СНС нису их решили и људи не могу да живе у СНС уместо у Србији", наводи се у писаној изјави коју преноси Танјуг.

Подсетивши да је "Окупљање за Србију" иницирао ЛДП заједно са лидерима регионалних странака Бошком Ничићем и Верољубом Стефановићем, Јовановић је рекао и да они никоме не постављају ни један услов како би се започели разговори о променама на боље.

Јовановић је рекао да грађани Србије имају многобројне проблеме и да их не занимају размирице странака које немају решење за те проблеме.

По његовом мишљењу "Окупљање за Србију" је иницирано како би грађанима пружили руку у тренуцима када они не верују да се ишта може променити на боље.

"Желимо да разговарамо, ми не постављамо никакве услове за тако нешто", рекао је Јовановић, а наводи се у саопштењу.

"Нико не треба да се плаши ни ЛДП-а ни мене, ми смо спремни за разговоре и даље инсистирамо на истој политици на којој смо инсистирали и пре годину дана, када смо желели разговоре са ДС", рекао је он.

Према његовим речима, мора се друштву рећи, без обзира не неке политичке разлике, истина о пословима који се морају урадити, а о чему је ЛДП говорила у изборној кампањи.

Сматра да на тим политичким принципима треба да се гради озбиљна и одговорна опозиција која је потребна Србији.

"Зато данас тражимо подршку грађана и позивамо све заинтересоване појединце, организације и политичке партије да подрже нашу платформу 'Окупљање за Србију', како бисмо заједно радили на пословима од чијег спровођења зависи будућност наше земље", заклучио је Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара