Читај ми!

Вукомановић: СПС очекује одличан резултат у Мајданпеку

Потпредседница Социјалистичке партије Србије Дијана Вукомановић рекла је у Доњем Милановцу да Коалиција "Ивица Дачић СПС-ПУПС-ЈС-СДП" очекује одличан резултат на локалним изборима у општини Мајданпек, заказаним за 7. септембар.

Овај крај није заборављен, јер је то крај који има огроман потенцијал, а коалиција, предвођена лидером Ивицом Дачићем даће свој максимум да се на равноправан и социјално праведан начин реше животно оријентисана питања грађана, рекла је Дијана Вукомановић, преноси Танјуг.

Потпредсеница социјалиста је нагласила да ове четири партије представљају "црвену коалицију" која има социјално-економски орјентисан програм усмерен ка јачању потенцијала грађана да солидарно у локалној заједници решавају животне проблеме.

"Ми смо политичка снага која је у блиском контакту са грађанима на терену, спремни смо на сваку врсту разговора, а исто тако мотивишемо грађане да удружено решавају своје проблеме", навела је Вукомановићева.

Вукомановићева је посетила Доњи Милановац поводом Међународног фестивалу фолкора, на којем су се окупила удружења из тог краја као и из Румуније и Бугарске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара