Читај ми!

Ештонова тражи састанак због Митровице

Висока представница Европске уније за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон позвала је свој тим да сутра у Бриселу сазове састанак две стране како би се решиле тензије у Митровици. На састанку ће бити директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић и потпредседница Владе Косова Едита Тахири, саопштила је портпаролка Ештонове Маја Коцијанчич.

Кетрин Ештон пажљиво прати развој ситуације на Косову, а нарочито у вези са мостом у северној Митровици, наводи се у саопштењу, преноси Танјуг.

"Кетрин је затражила од свог тима у Бриселу да сутра сазове састанак две стране како би се пронашао начин за споразумно решавање свих питања везаних за мост у Митровици, у складу са споразумима постигнутим у дијалогу под покровитељством ЕУ и у духу нормализације односа", наводи се у саопштењу високе представнице ЕУ. 

У близини моста где је почео да се гради Трг кнеза Лазара у северној Митровици јутрос је освануо натпис Трг Адема Јашарија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се