Одбор позитивно оценио рад ВОА

Одбор за контролу служби безбедности позитивно је оценио рад Војно-обавештајне агенције и пружио подршку у даљем раду на заштити националних интереса и спровођењу безбедносно-обавештајне политике, саопштено је из Скупштине Србије.

Чланови Одбора, који су на јучерашњој седници размотрили извештај о раду ВОА, оценили су да извештаји пружају "свеобухватан увид у најважније сегменте рада ове службе безбедности".

"Чланови Одбора су оценили да извештаји Војнообавештајне агенције пружају свеобухватан увид у најважније сегменте рада ове службе безбедности у извештајним периодима и пружили су пуну подршку даљем координираном и усклађеном раду служби безбедности на плану заштите националних интереса и спровођења безбедносно-обавештајне политике Србије", наводи се у саопштењу.

Одбор је на претходним седницама усвојио Извештај о раду Војнобезбедносне агенције и Извештај о раду Безбедносно-информативне агенције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара