Читај ми!

Поповић: ДСС уверен у исправност своје политике

Политика ДСС-а неће се мењати без обзира да ли она има подршку од 70 или 80 одсто грађана Србије или је та подршка на нивоу од четири одсто, рекао фукционер те странке Александар Поповић.

Ми дубоко верујемо да је наша политика исправна, али можда је нисмо добро промовисали и због тога сносимо одговорност сви који водимо странку", рекао је Поповић, који након оставке председника ДСС-а Војислава Коштунице обавља функцију председника до сровођења страначких избора, преноси Танјуг.

Поповић се новинарима обратио уочи треће редовне скупштине Покрајинског одбора Демократске странке Србије за Војводину, која је уједно и изборна, а која се одржава у Конгресном центру Новосадског сајма.

Још једном је поновио став ДСС-а да је Србија у процесу придруживања Европској унији само на губитку и то и финансијском и политичком, додајући да Србија треба да гледа смо свој интерес.

Потпредседник ДСС-а и председник новосадског одбора те странке Борко Илић је рекао да ће политику Демократске странке Србије наставити да воде нови млади људи са новом енергијом.

"Последњих дана се показује да је политика ДСС-а исправна јер скоро сви причају на треба да будемо неутрали и војно и политички, што је основ политике наше странке", истакао је Илић.

Говорећи о данашњој Покрајинској скупштини ДСС-а Борко Илић је рекао да ће она бити изборна и да ће се на њој бирати 15 чланова председништва који ће затим међу собом изабрати председника Покрајинског одбора.

У првом делу седнице који је био отворен за јавност члановима су се обратили Поповић и Илић, док је наставак рада Скупстине затворен за јавност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво