Читај ми!

Састанак Ружића и Пакеа

Србија је учинила значајан напредак у реформама, оцењено на састанку министра без портфеља задуженог за европске интеграције Бранка Ружића и директора за Западни Балкан у Генералном директорату за проширење Европске комисије Жана Ерика Пакеа.

Министар без портфеља задужен за европске интеграције Бранко Ружић и директор за Западни Балкан у Генералном директорату за проширење Европске комисије Жан Ерик Паке оценили су да је Србија учинила значајан напредак у спроведеним реформама.

Како се наводи у саопштењу Владине Канцеларије за сарадњу са медијима, састанак је одржан у светлу припрема прве седнице Одбора за спровођење Споразума о стабилизацији и придруживању, која ће бити одржана сутра.

"Наредна фаза за државу, у процесу преговора са Европском унијом, биће много захтевнија - грађани ће очекивати бржи напредак и остваривање свих својих права, као и јачање институција у складу са највишим европским нормама и примену донесених прописа", рекао је Ружић.

Он је Пакеа примио и у својству националног ИПА координатора, а на састанку је разговарано о програмирању ИПА 2014, као и о томе да ће ЕК акредитовати децентрализовани систем управљања фондовима ЕУ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво