УРС тражи оставке у ЕПС-у због рачуна за струју

Уједињени региони Србије сматрају да руководство ЕПС-а, ако има имало морала, треба да поднесе оставку јер су по други пут покушали да преваре грађане Србије, први пут са дуплим рачунима у августу, а сада са увећаним децембарским.

Уједињени региони Србије захтевају да одговорни у Електропривреди Србије поднесу оставке јер нису способни да организују пословање овог предузећа и по други пут су покушали да преваре грађане Србије, први пут са дуплим рачунима у августу, а сада са увећаним децембарским, саопштила је та странка.

Уједињени региони Србије сматрају да руководство ЕПС-а, ако има имало морала, треба да поднесе оставку. Уколико они то не учине, позивамо министарку Михајловић да пређе са речи на дела и коначно уведе ред у пословање Електропривреде Србије.

Надлежни из Електропривреде Србије најпре су тврдили да је нормално да рачун у децембру буде већи него у новембру, а очито и већи у односу на децембар 2012. године, да би се после неколико дана досетили да је заправо 'крив' обрачунски период, који је био нешто дужи него иначе, а сад ипак наводе да је за поједине рачуне крив људски фактор и да није било системске грешке.

Поново смо сведоци ситуације да грађане Србије неко мора да штити од самовоље и бахатости јавних предузећа.

УРС тражи од ЕПС да почне да се понаша као сервис грађана Србије и да престане са покушајима да своје предимензионисане трошкове пребацују на осиромашене грађане који су принуђени да користе услуге тог предузећа.

Одговорни, и то из руководећег кадра ЕПС, морају да сносе последице за овај пропуст јер није први пут да се из овог јавног предузећа по систему "ако прође прође" удара по, иаонако већ испражњеном, џепу грађана, закључено је у саопштењу УРС.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара